ads
محتواسل
0

سبد خرید شما خالی است.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

توضیح ساده الگوریتم دزد دریایی و مرغ مگس خوار – محتواسل

آنچه در این مقاله خواهید خواند

الگوریتم دزد دریایی

پس از بررسی الگوریتم پنگوئن و شناسایی اخلاق­ های او و این­که چه کارهایی را باید انجام دهیم تا این الگوریتم با وب­ سایت ما ارتباط خوبی پیدا کند، حال به سراغ یکی دیگر از الگوریتم­ های گوگل یعنی الگوریتم دزد دریایی می­ رویم.

همان­ طور که در تصویر مشاهده می­ کنید، هدف گوگل از ایجاد این الگوریتم رتبه بندی سایت­ ها بر اساس گزارشات نقض حقوق کپی رایت می­ باشد.

خب در زبان شیرین فارسی ما ضرب المثلی داریم که می­ گوید:” دزد که به دزد بزند شاه دزد است” راز خلقت این الگوریتم نیز این چنین است.

در اصل گوگل دزدی را خلق کرده که به تمام فوت و فن­ های سرقت آشنایی دارد و اگر کسی قصد سرقت کند، با یک دزد دریایی مرموز و ماهر روبه رو خواهد شد.

اما برای اینکه این دزد دریایی به کشتی کسب و کار شما حمله ور نشود راه­ هایی پیش روی شما است که در ادامه به آن­ها خواهیم پرداخت.

الگوریتم دزد دریایی

 

۱- محتوای سرقت شده

اگر تا بحال مقاله ­های موجود در وب سایت ما را مطالعه کرده باشید به خوبی از تأثیر محتوا در وب سایت آشنا شده اید. محتوا که آن را پادشاه سئو می­ نامند راز موفقیت در ایجاد یک کسب و کار موفق می­ باشد.

قبلا راجب یک محتوای یونیک و سئو شده صحبت کردیم. خب محتوا نویسی کار وقت گیری می­ باشد و نیاز به تخصص و علم خاص خودش را دارد. اگر شما وقت ایجاد یک محتوای منحصر به فرد را ندارید، باید محتوا را خریداری و یا از انتشار یک محتوای ضعیف که بی حوصله و بدون رعایت اصول محتوا نویسی نوشته شده باشد به شدت پرهیز کنید.

گاهی ممکن است شخصی قصد کپی یک محتوا را از جای دیگر داشته باشد و درست اینجاست که دزد دریایی گوگل با تمام قدرت به شما حمله می­ کند و در پایان این جنگ چیزی جزء نابودی شما و تضعیف کسب و کارتان نخواهد بود.

در مقالات پیشین گفتیم که اگر شما به هر دلیلی خواستید از محتوای شخص دیگری استفاده نمایید، حتماً باید با درج لینک آن و البته رعایت نکات ایجاد لینک، سعی کنید که از دید تلسکوپ این دزد دریایی در امان باشید.

راه حل ساده برای کسب رضایت و ایجاد یک قرارداد دو سر برد میان شما و دزد دریایی گوگل، رعایت حق کپی رایت است.

 

۲- حجم زیاد گزارش ­های نقض حقوق کپی رایت

در قسمت قبل به محتوای سرقت شده و تأثیر منفی انتشار آن در رتبه بندی وب سایت­ ها پرداختیم. حال ممکن است شخصی انتشار دهنده کمی باهوش باشد و محتوا را از جایی سرقت کند که الگوریتم دزد دریایی مستقیماً متوجه سرقت رخ داده نشود اما در اینجا دزد دریایی از دست­یار­های موجود در دریای عظیم اینترنت جهانی برای شناسایی سارق بهره می­ گیرد.

اگر سایت شما توسط کاربران به نقض حقوق کپی رایت متهم شود و این اتهام به صورت گزارش و شکایت به گوگل برسد توجه الگوریتم دزد دریایی به سمت شما جلب می­ شود و این قضیه در رتبه بندی شما تأثیر مخرب خواهد گذاشت.

در نهایت برای رهایی از الگوریتم دزد دریایی فقط حواستان باشد که قانون کپی رایت را رعایت نمایید.

 

 

الگوریتم مرغ مگس خوار

 

الگوریتم مرغ مگس خوار

 

شاید شما هم متوجه این قابلیت گوگل شده باشید که متنی را هر چقدر هم ناقص، جست و جو می­ کنید اما گوگل دقیقاً منظور شما را متوجه می­ شود و نتایج جست و جو شما را شگفت زده می­ کند.

البته این قابلیت همیشه همراه گوگل نبوده است و چنین  قابلیتی با  خلق الگوریتم مرغ مگس خوار در ماه آگوست از سال ۲۰۱۳ ممکن شد.

حالا چرا مرغ مگس خوار؟

جوب این سوال در ماهیت این پرنده­ زیبا نهفته است. هوش بسیار بالا و فعالیت زیاد این پرنده است که دلیل نام­گذاری این الگوریتم توسط گوگل بوده است.

همان طور که در عکس بالا مشاهده می­ کنید، هدف این الگوریتم ارائه درک و مفهوم بهتر و مرتبط تر از آن چیزی که شما در گوگل جست و جو می­ کنید می­ باشد. این الگوریتم بسیار هوشمند است و دائم در حال پردازش اطلاعات و بهره گیری از آن­ها به منظور ارائه یک نتیجه مطلوب شما می­ باشد.

برای درک این موضوع یک مثال ساده می ­زنیم. اگر شما کلمه کره گوسفندی را سرچ کنید متوجه می­ شوید که گوگل دقیقاً منظور شما را متوجه شده و برای شما نتایجی در ارتباط با کره را نمایش می­ دهد. حال اگر شما کره فیل را جست و جو کنید چی؟

خب اینجا هم گوگل با کمک الگوریتم مرغ مگس خوار به صورت کامل متوجه منظور شما می­ شود و به خوبی می­ داند که نمی شود از فیل کره گرفت پس برای شما بچه فیل را نمایش می­ دهد.

در ادامه باهم به بررسی مخاطراتی که انجام آن­ها باعث مجازات شدن شما توسط این الگوریتم باهوش را می­ شود خواهیم پرداخت همچنین خواهیم گفت که چه کار­هایی را باید برای جلوگیری از این مجازات انجام دهید.

 

۱- استفاده متعدد از یک کلمه کلیدی هدفمند

باز هم کلمات کلیدی و نکاتی که باید در به­ کار بردن آن­ها رعایت نماییم. مرغ مگس خوار ذاتاً به منظور کمک به کاربران و دارندگان کسب و کار­ها فعالیت می­ کند و طبع مجازات گری ندارد اما رعایت نکردن برخی نکات باعث می­ شود که مرغ مگس خوار محتواهای موجود در وب سایت شما را تحلیل نکند و این­ گونه باعث تضعیف رتبه بندی شما می­ شود.

یکی از آن نکته ­ها استفاده­ بیش از حد یک کلمه­ کلیدی هدف در یک محتوای به­ خصوص است. اگر بخواهیم ساده­ تر توضیح بدهیم تصور کنید شما می­ خواهید محتوایی را راجب علی دایی فوتبالیست بزرگ کشورمان تهیه کنید. به­ کار بردن بیش از حد نام علی دایی یک نکته  منفی از نظر مرغ مگس خوار خواهد بود.

برای رفع این نظر منفی باید از کلمات مترادف یا کلماتی که منظور دقیق همان کلمه کلیدی را برساند استفاده نمایید. به ­عنوان مثال در همان موضوع مشخص به­ جای استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی هدف “علی دایی” از آقای گل فوتبال جهان و یا شهریار فوتبال ایران استفاده کنید.

۲- ازدحام وجود کلمات کلیدی

پیش­تر از نکات مثبت استفاده از کلمات کلیدی و همچنین مضررات استفاده بیش از اندازه از کلمات کلیدی برایتان صحبت کردیم. مرغ مگس خوار نیز اگر با ازدحام کلمات کلیدی مواجه شود سردرگم می­ شود و این امر باعث تضعیف رتبه­ بندی شما خواهد شد.

در این مقاله سعی کردیم تا دو الگوریتم دیگر از الگوریتم­های گوگل را به زبان ساده برای شما شرح دهیم در ادامه به الگوریتم­های دیگر باقی مانده خواهیم پرداخت.

 

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب جذاب آموزشی

Open chat
1
آیا به کمک نیاز دارید ؟
سلام
میتونم کمکتون کنم ؟
0